maanantai 22. tammikuuta 2018

Kuka mitä hä

Onpa jännittävää aloittaa kirjoittaminen ihan uudesta aiheesta. Mitä tähän nyt sitten..?

Moikku!

Kun Facebookin statusloota käy liian pieneksi, pitää laajentaa reviiriä. Mikäs sen luontevampaa kuin aloittaa puhtaalta pohjalta uusi blogi: ihana, turvallinen kotipesä, minne viikkojen ja kuukausien saatossa voi purkaa kaikki ne ihan typerimmätkin kysymykset ja havainnot mitä täällä uudessa ihmemaassa mieleen juolahtaa.

Musta on siis tulossa äiti. ÄITI! No en olisikaan arvannut kolmenkympin pyörähtäessä mittariin että tästä tilanteesta itseni vielä löydän, mutta niin se mieli vain kliseisesti muuttuu kun The One tulee vastaan. Yhtäkkiä olinkin, että no ilman muuta meille tulee lapsi!
Sen mukulan aikaansaaminen osoittautui kuitenkin odotettua suuremmaksi haasteeksi, ja petrimaljan kautta pari kertaa vauhtia haettuamme näytti raskaustesti vihdoin plussaa kesällä 2017.

Vähän sillei puolisalaa aloin seuraamaan vatsani kasvua peilistä. Aluksi tosi varovasti, kun jännitti ja pelotti ja hirvitti, mutta kuukausien kuluessa varmuus kasvoi ja lopulta sitä USKALSI USKALTAA tottua ajatukseen, että siellä se pikkumuija kasvaa menemään ja sitten yks kaks se jo syntyykin. Siis ihan pian! Ens kuussa! Siis tulee tänne meille! VAUVA!!!

Viime aikoina olen FB:n statuslootaan purkanut mieltäni askarruttavia vauva- ja odotusaiheisia kysymyksiä, koska mitäs muuta mä saikulla tekisin kun makaisin sohvalla ja miettisin, että montako liivinsuojaa mä tarvin, tai murehtisin, että mitä jos saankin sairaalassa jonkun kamalan kämppiksen joka ei anna mun katsoa olympialaisia öisin? :D On aika selvää että kysymykset tuskin ainakaan vähenee vauvan synnyttyä, koska en ihan oikeasti tiedä lapsista yhtään mitään, joten tässä sitä nyt sitte kirjoitellaan ja ollaan ihan julkisesti urpoja. Taas.

Oman sekoilun ohella tarjoan vertaistukea kaikille samassa tilanteessa oleville mistään mitään tietämättömille ensimutseille, jotka eivät naureskelun pelossa uskalla itse kysyä sitä kaikista typerintä kysymystä, tai pohtia ääneen vaikka sitä, että mikä on rintakumi.

Tervetuloa!

Ainiin ps. Ei tässä ekaa kertaa olla harhailemassa blogoslavian puolella: viimeisin päiväkirja löytyy edelleen julkisena ja sisältää ylä- ja alamäkiä nykyisen kotimme rakennusajoilta TÄÄLLÄ.

Pps. Ku oon tämmönen tehomimmi, niin nyt tätä voi seurata myös Facebookin kautta, TÄÄLLÄ.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti