perjantai 2. helmikuuta 2018

Ensiodottajan kootut havainnot, osa 1

Tammikuun alussa rohkenin ensimmäistä kertaa ihmettelemään FB:ssa raskauden myötä mieleen nousseita kysymyksiä ja huomioita. Tässä niitä tuoreemmilla lisäyksillä.

- Miksei kasvava vatsa sittenkään näytä kiristävän mun jenkkakahvoja litteiksi niinku toivoin? 
-- Tätä ei ole tapahtunut vieläkään, vaikka kolkuttelen jo raskausviikkoa 37 eikä tää tästä varmaan enää hirveästi kasva. Toivo alkaa hiipua. Kysymystä vois laajentaa myös vähän pidemmälle, nimittäin siihen, että miten on mahdollista että pakarat jatkuu suorassa linjassa selän jatkumona? Eli on selkä, selkä, selkä, ja sitten yhtäkkiä vako. Missä se kaari on? Siellä kuuluis olla kaari. Onneks sitä pystyy vähä feikata kiristämällä tukivyöllä selkäläskejä sopivaan kohtaan.

- Mitkä ruoka-aineet EI närästä? 
-- Sain vinkin, että hunajameloni. Harmi vain että se maistuu ihan perseelle ja syön mieluummin vaikka Rennietä.

- Maailmasta löytyy kantoliinoista seonneiden naisten alalahko ja ne maksaa käytetyistä liinoista yli 400 euroa. Kuvitelkaa. 

-- Tämä ei lakkaa hämmästyttämästä mua!


llmeeni, kun ajattelen laihdutuskuuria tai 400 euron kantoliinaa

- Mites tää lihominen? Ajattelin laittaa kaiken toivoni imetysdieettiin, ja sen myötä kuulunkin yhtäkkiä porukkaan jota pelottaa ajatus siitä, että lapselle kelpaakin vain pullo. 

-- Sittemmin olen liittynyt FB:n imetystukiryhmään ja kolunnut läpi kaikki kauhukertomukset verta oksentavasta vauvasta ja siitä, kuinka imetyskivun kyllä kestää kun laittaa harson suuhun ja polkee jalkaa lattiaan. Kuulostaa siis ihan saakelin kamalalta mutta who am I kidding, kyllä se lenkille lähdön voittaa!

- Tää on vissiin sitä turvotusta kun reiteen jää vaalea käden kuva kun puristan sitä hetken. Auttaakohan tähän joku vai kuuluuko diiliin?

-- Nykyisin mulla jää lakanan kuvat joka paikkaan jos makaan paikallani yli puoli minuuttia. Jaloissa myös esiintyy epäilyttäviä punertavia alueita, eikä iltaisin jää epäselväksi missä kohtaa sukan varsi loppui. Ei paljo kiinnosta enää että mikä tähän auttaa, tuokaa lisää sipsiä! 

- Naamaki ihan turvonnu. näytän kamalalta. kuuluu diiliin!

-- Ei muutosta. Mulla on myös enemmän leukoja kuin koskaan ennen. MISSÄ SIPSIT VIIPYVÄT??

- Pitääkö olla huolissaan, kun synnärin jälkeisessä sairaala-ajassa eniten huolettaa se, että saanko katsoa rauhassa olympialaisia vai joudunko jonkun kitisevän urheiluvihaajan kanssa samaan huoneeseen?

-- Edelleen ajankohtainen huolenaihe. Tähän varauduttu pakkaamalla sairaalakassiin myös kuulokkeet ja läppäri.

- Nyt siellä varmaan joku jo alkoi kirjoittaa kommenttia tyyliin "kuule ei sua siinä vaiheessa paljo olympialaiset kiinnosta".
-- Ei kukaan kirjottanu, mutta varmaan hiljaa mielissään äitylit myhäili, että hehheh, ei toi ensikertalainen vielä tiedä mikä sitä odottaa. 

- Tilasin ekat imetysmekot netistä. Joku väärinkäsitys kun viidestä mekosta yks soveltuu tarkoitukseen. Oops. Pidän silti kaikki.

-- Ihan hyvähän niitä on olla jos sattuu jäämään tohon eteen oikein kunnon RÖLLYKKÄ. Jep, you heard me, sanoin sen ääneen. RÖLLYKKÄ. Tietänette millä sijalla se on mun inhokkisanalistalla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti